Toiminta

Yep Trottersin toiminta perustuu lähinnä tallin omien hevosten kilpailuttamiseen, siitosoritarjontaan ja ravihevoskasvatukseen lämminveristen saralla. Kasvatuksen yhteyteen kuuluu varsin läheisesti myös kasvattien ja ajoittain vanhojen hevostenkin myynti. Lisäksi silloin tällöin muiden iloksi järjestetään raveja ja muita tapahtumia.

Kasvatus

Yepissä harjoitetaan suhteellisen pientä kasvatustoimintaa, joka perustuu lähinnä amerikkalaisiin ja hiukan ranskalaista verta omaaviin lämminverisiin. Ajoittain kasvattilistaan kuitenkin päätyy myös täysranskalaisia lämminverisiä sekä suomenhevosia. Maailmalla enemmistön tallin lämminverikasvateista tunnistaa Yep -peräliitteestä ja suomenhevoset puolestaan J.E.P. -etuliitteestä.

Myynti

Lähinnä kasvatustoiminnan johdosta Yepissä pyörii pienehkö myyntitoiminta. Myynnistä löytyy lähinnä tallin lämminverikasvatteja, mutta ajoittain myös suomenhevoskasvatteja sekä vanhoja hevosia. Aina toki myynnissä ei välttämättä hevosia ole. Myyntitoimintamme on toistaiseksi jäähyllä!

Tapahtumat

Yepissä järjestetään harvakseltaan raveja sekä muita ravureille suunnattuja tapahtumia. Kutsut ja aikanaan tulokset löytyvät tätä kautta. Pääosin järjestämämme tapahtumat ovat raveja.