Tallin hevoset

Yep Trottersin tiloihin mahtuu kokonaisuudessaan 48 hevosta, joista starttihevosten talliin 24, siitostammojen talliin 12 ja pikkutalliin 12. Useimmat nuorukaiset tosin elelevät kahdessa kuuden hevosen pihatossa ennen startti-ikään tuloaan, joten hevosmäärän 'todellinen' raja nousee näin noin 60 hevoseen.

Starttihevoset

Starttihevoset vierailevat suhteellisen aktiivisesti radoilla ja ovat lähinnä vain kilpakäytössä muutamia siitoksessakin vaikuttavia oreja lukuun ottamatta. Ikähaarukka hevosilla noin 4-12 vuotta, mutta myös nuorempia ja vanhempia voi hyvinkin joukossa ajoittain olla. Tilaa on starttihevostallissa 24 hevoselle ja pikkutallissa kuudelle oriille.

Siitosoriit

Siitosoriit ovat joko jättäneet radat taakse nauttien "eläkepäivistä" siitospuuhissa tai ovat siitoskäytössä kilpailemisensa ohessa. Täysipäiväisillä ikää pääsääntöisesti yli 10 vuotta, yhä kilpailevilla noin 6-10 vuotta, lisäksi pakasteena myös edesmenneitä oreja. Tilaa pikkutallissa kuudelle täysipäiväiselle siitosoriille muita löytyessä vaihtelevasti saman verran tai enemmän.

Siitostammat

Siitostammat ovat oriiden tapaan jättäneet radat taakse ja nauttivat myös "eläkepäivistä" siitospuuhissa. Enimmäkseen yli 10-vuotiaita tammoja, mutta mahdollisesti nuorempiakin syystä tai toisesta uransa päättäneitä. Tilaa siitostallissa kahdelletoista tammalle.

Pihattohevoset (nuoret)

Nuorten hevosten enemmistö asustaa pihatossa, kunnes siirtyvät starttihevosten joukkoon ollessaan starttivalmiita. Jotkut nuoret tosin saattavat majailla starttihevosten joukossa jo varsoista saakka. Nuoriksi lasketaan pääasiassa kaikki alle 4-vuotiaat, erityisesti ne jotka eivät ole olleet vielä koelähdössä.

Kilpailukalenteri

Kirjanpito starteista: milloin, missä, ketkä ja lopputulos.