Tallin esittely

Yep Trotters on kokoluokaltaan jotensakin keskikokoa. Kokonaisuuteen mahtuu hiukan maita ja mantuja, kolme tallia, tarhoja, pari laidunta sekä ravirata.

Tilukset

Pohjana Yepin toiminnalle on tietenkin maa-alue, mihin on voitu sijoittaa kaikki tarpeellinen ja joka tarjoaa myös hyvät puitteet toiminnalle. Tiluksiin luetaan kaikki mahdollinen talleja lukuun ottamatta.

Tallit

Yepin toiminnan perustana ovat tietysti tallirakennukset, joiden suojissa hevoset viettävät kohtuullisen paljon aikaansa. Monikko siksi, että starttihevosilla ja siitoshevosilla on omat tallinsa.

Henkilökunta

Talli ei toki pyöri aivan itsestään tai vain hevosten voimalla, siihen tarvitaan hiukan ihmisten apua. Vakituiseen palkattuun henkilökuntaan kuuluu parhaimmillaan kymmenisen henkeä ja tähän päälle lisäksi satunnaisia vierailijoita.

Ajankulku

Yep ei toimi aivan reaaliajan mukaisesti, koska meno olisi turhan hidasta. Kuvioihin ei kuitenkaan kuulu ravimaailman varsin yleinen "ikääntyy miten sattuu" vaan kaikelle on kehitetty rajansa. Tästä voi syyttää selkeää ikääntymistä ja vuodenaikojen vaihtelua tahtovaa pitäjää.

Historiaa

Mitä Yepissä onkaan tapahtunut vuosien saatossa - niin virtuaali- kuin reaalivuosissa. Muistelua menneestä niin menestyksistä kuin tappioista.